Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Årets resultat i eget kapitalnoten

Hej
Fast årets resultat är ifyllt så kommer den raden inte med i eget kapital vid utskriften av förvaltningsberättelsen. Jobbar i 2017.2.102
Anki Riedel Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anki!

  Det låter som ett uppdateringsproblem. Prova att göra såhär, gå till årsredovisningsdokumentet och fliken för förvaltningsberättelse. Uppe i högra hörnet har du en liten funktionspanel med knappar, en av dom står det "Återställ" på. Klicka på den och svara ja på frågan om du vill återställa, då ritar programmet om sidan och beloppen borde dyka upp.

  Ha en bra dag!
  Clara Support
 • Jag vill fördela föregående års Fritt eget kapital i Balanserat resultat och årets resultat men får beloppet enbart  i Balanserat resultat.
  paula gillberg
 • Hej!

  Vet inte om jag förstår dig korrekt. Men årets resultat ska ju bokas på årets resultat är det ett Aktiebolag är det konto 2099 och fjolårets resultat ska ju omföras på balanserat resultat i ett AB 2091 eller 2098. Ring oss på supporten om inte detta hjälper dig. Du når oss på telefon nummer 0650-541403.

  Med vänlig hälsning
  Elenor Support
 • Hej!

  Vad gäller förvaltningsberättelsen så har jag vid flera tillfällen haft problem att den inte uppdateras vid SIE import. Ex uppdateras inte flerårsöversikten med förändrat resultat.
  Är det tänkt att jag ska behöva använda "återställ" för att den ska bli aktuell?
  Med vänlig hälsning
  Anna Romlöv

  Anna Romlöv
 • Hej Anna!
  Det är givetvis inte meningen att du ska behöva återställa hela tiden. Nu vet jag inte vilken version av programmet du arbetar med, men vi har haft ett uppdateringsproblem i tidigare version som följer med filen tills man återställer. Detta borde inte ske på nya filer. Ring oss om det händer på nya filer så får vi se vad som händer hos dig.

  Med vänlig hälsning
  Elenor Support
 • Ang förvaltningsberättelsen och att inte resultatdispositionen med även om jag "återställer" som svarats här ovan. 
  Johan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter