Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Redigera årsstämmoprotokoll

Hej​​​​
För att ändra i texten på årsstämmoprotokollet går jag in i redigerarläget, pennan, och skriver in önskad text. När jag därefter lämnar sidan och går in i årsredovisningen försvinner den text jag skrivet in. Vad missar jag?  
Med vänlig hälsning
Gunni
Gunni Nilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Gunni!

  Är det paragraf 7 eller 10 som du försöker ändra? Dessa paragrafer kan du inte redigera manuellt, utan uppgifterna hämtas från resultatdispositionen samt personuppgifterna. Om det gäller någon utav dem måste du ändra i resultatdispositionen eller i personuppgifterna.

  Hälsningar
  Elenor
 • Tack då löser det sig.
  Ha en bra dag
  Gunni
  Gunni Nilsson
 • Om bolaget ägs av flera andra företag, hur gör man då för att få in vem som representerar vilket företag på årsstämman?
  Ylva Nilsson
 • Hej Ylva!
  I personuppgifter kan du på en och samma rad skriva
   "Företaget g.m. personen".
  Förslagsvis använd raden för tilltalsnamn.

  Upprepa detta om flera  företag kommer i fråga.
  I och med det visas det  radvis i årsstämmoprotokollet.

  Anders S Teknisk support
 • Hej
  Har fyllt i nya personuppgifter för ny revisor och revisorssuppleant men endast revisorn kommer med i årsstämman. Jag har fyllt i nyval och revisorssuppleant.
  Vad gör jag fel?
  Lars Jönsson
  Lars Jönsson


  Hej !

  Prova att ta bort nyval, det avser egentligen valt till nästa period.
  Ring hit om du inte får till det.
  Tomas Support
 • Hej
  jag behöver ändra paragraf 7 i stämmoprotokollet eftersom stående vinstmedel är 0 kr. Ser inte bra ut om det står att det ska disponeras och därefter är det blankt. Hur kommer jag runt problemet?

  Carina
 • Hej!

  Det är tyvärr inte möjligt att ändra det i nuvarande programversion då det hämtas in från resultatdispositionen som min kollega skrivit i svaren ovan. Vi hoppas att på sikt kunna lätta upp den koden så att man kan justera detta i de fall det behövs.

  För att jobba runt det just nu kan du exportera årsstämmoprotokollet till exempelvis Word och redigera detta som en sista justering där när allt annat stämmer. Det gör du genom att klicka på Arkiv (B-knappen) - Utskrift och välja årsstämmoprotokollet och klicka på Word-ikonen så kan du redigera dokumentet där.
  Jonas Gladh Support
 • Hej ! I årsstämmoprotokollet så står det 0 vid antal aktier. Har fyllt i 500 på både antal röster och antal aktier vid personuppgifter. Hur går jag till väga ?

  Carina

  Carina Håkansson
 • Hej !

  Kanske har du i aktieboken valt att kryssa i att personen ska delta på årsstämman (och där ej angivit några aktier). Bocka ur den checkboxen så hämtas uppgifterna från personregistret.
  Ring hit om du inte får till det.
  Tomas Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter