Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Företagsnamnet för långt

Hej,
Jag upprättar årsredovisning för en stiftelse och får inte plats med stiftelsens fullständiga namn i fältet Företagsnamn under Basuppgifter/Företagsuppgifter. Det resulterar i ett ofullständigt namn i årsredovisningen.

Går det att komma runt detta och få med det fullständiga namnet på stiftelsen i årsredovisningen?
Martin Ingberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Martin!

  Enklaste sättet att komma runt det är att, när du är färdig med årsredovisningen skriva ut den i Wordformat. Det gör du i utskriftshanteraren längst uppe i vänstra hörnet. Där kan du sedan fritt redigera in hela namnet på stiftelsen på sidorna i årsredovisningen.
  Clara Bergius Support
 • Tidigare har jag kunnat fixa det i programmet genom att låsa upp årsredovisningen och skriva in hela namnet. (Gällde dock att jag var helt klar så inga ändringar behövde göras). Det går alltså inte att göra så nu? Det innebär då också att man inte kan lämna in årsredovisningen digitalt för de företag som har långa företagsnamn? Eller har jag missat något?
  Monica Lööf
 • Hej Monica!

  Då gissar jag att du har ett extremt långt företagsnamn? Det du skulle kunna göra är att ändra fontstorleken på företagsnamnet under "Inställningar" i funktionspanelen när du står i själva årsredovisningen. Default ligger den på 26,6 så prova att minska ned den och se om du får bättre plats då!
  Clara Bergius Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter