Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Meddelande Filen används redan

Hej,
När jag klickar på den fil jag vill öppna för jag nedan meddelande, men jag har inte filen öppen och jag kan inte stänga den heller. Hur ska jag göra för att rätta till det?

Kommentarer

  • Hej Christina!

    Det här meddelandet kan du få om du försöker öppna en bokslutsfil som redan är öppen på en annan dator. I så fall måste man stänga filen på den andra datorn först innan du jobbar vidare med filen på din nuvaranade dator. 

    Om det inte är så att du har filen öppen på en annan dator kan du bortse från meddelandet och klicka på Ja. Man kan t.ex. få detta meddelande om filen/programmet stängdes ner på ett felaktigt sätt.

    Hälsningar
    Frida Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter