Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Skapa ny not

Hur skapar man en ny not?

Gunilla Wirell Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  För att skapa en ny not klickar du på fliken Årsredovisning och någon av knapparna Resultat, Balans eller Övriga, under dessa knappar hittar du de noter som finns att välja på. För att skapa den önskade noten klickar du bara på rubriken i listan. När du sedan befinner dig i noten där du också kan fylla i siffror eller koppla konton har du en funktionsknapp som heter Koppla not, den använder du för att koppla din not till en rubrik i resultat eller balansräkningen så att noten visas i din Årsredovisning.

  Hälsningar

  Linda Support
 • Om man vill skapa en ny not som inte finns i "förslaget" ex Överavskrivningar. Hur kan jag lägga till denna?

  Therese Bendroth
 • Du kan välja vilken not som helst (även Egna noter) och modifiera den genom att ändra texterna på den (sätt markören där du vill ändra, t.ex. rubriken).

  Vill du använda en not som du redan använt så kan du klicka på Skapa ny, så skapas ytterligare ett exemplar av just den noten och så kan du "skräddarsy" den till ditt ändamål.

  Tomas Support
 • Önskar möjlighet att lägga till rader även på "förutbestämda noter" Ibland behöver man specificera lite mer på varje not. Svårt att skapa en "egen not" om man i samma not behöver har med såväl skuld som fordran och behöver ha dessa summerade.
  Petra Nilsson
 • Hej Petra!

  Det går inte i dagsläget att lägga till egna rader i noterna. Du kan däremot använda egen not 3 i detta läge. När du vill ha en summa på tex fordringar ställer du dig i beloppsfältet tar höger musknapp och väljer delsumma. Då kan du få fram en summa för fordringar och en summa för skulder.

  Med vänlig hälsning
  Elenor Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

För att kommentera måste du ha ett supportavtal. Ange kunduppgifter